Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η άνοιξη σου φέρνει ...τύχη!!!


Ο ερχομός της άνοιξης είναι μία καλή ευκαιρία για να βάλεις χρώμα, άρωμα, φρεσκάδα και τύχη στη ζωή σου. Διάβασε ποια λουλούδια, φυτά, αιθέρια έλαια και αρώματα, μέταλλα και πέτρες  μπορούν να μεταδώσουν στο ζώδιό σου τύχη και θετική ενέργεια.

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Παρορμητικό, αυθόρμητο και ενεργητικό Κριαράκι, αν νομίζεις ότι το τελευταίο καιρό όλα σου πάνε στραβά, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία τώρα την άνοιξη να αλλάξεις το σκηνικό και να φέρεις τύχη στη ζωή σου...πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά εφαρμόζοντας τις συμβουλές μας. Στόλισε το σπίτι ή την αυλή σου με λουλούδια και φυτά που φέρνουν τύχη στο ζώδιό σου, φόρεσε τα τυχερά χρώματα του ζωδίου σου, δοκίμασε αρώματα που θα σου φέρουν εύνοια και κράτησε κοντά σου μέταλλα και πετράδια, που θα κάνουν τη τύχη σου να σου χαμογελάσει και πάλι.

Το τυχερά σου λουλούδια: Αγιόκλημα, τουλίπες
Το τυχερό σου φυτό και δέντρο: Θάμνοι
Το τυχερό σου χρώμα: Κόκκινο της φωτιάς και το κοραλί
Οι τυχερές σου πέτρες: Ο αμέθυστος και το διαμάντι
Τα τυχερά σου μέταλλα: Σίδηρος και ατσάλι
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Κυπαρίσσι, κανέλα, σανδαλόξυλο, τριαντάφυλλο, μύρο και γεράνι!

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Σταθερέ, λογικέ αλλά και καλόγουστε Ταύρε, η άνοιξη είναι η εποχή των γενεθλίων σου, είναι η ιδανική στιγμή για ανανέωση, αλλαγή αλλά και για τύχη! Παρόλο που δεν τα πας και τόσο καλά με τις αλλαγές, οι προτάσεις μας θα σε βοηθήσουν αυτή την άνοιξη να ανθίσει η εύνοια στη ζωή σου! Πώς θα γίνει αυτό; Στολίζοντας τον κήπο, το σπίτι ή το γραφείο με τα τυχερά σου λουλούδια και φυτά, διακοσμώντας το χώρο σου με το προσωπικό σου χρώμα, φορώντας αξεσουάρ με πέτρες ή μέταλλα αποκλειστικά για το ζώδιό σου και φορώντας ένα άρωμα ειδικά για το ζώδιό σου, που θα σε βοηθήσει να έχεις μεγάλη ρέντα!

Το τυχερά σου λουλούδια: Τριαντάφυλλα και παπαρούνες
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Αχλαδιά, Μηλιά
Το τυχερό σου χρώμα: Κίτρινο
Οι τυχερές σου πέτρες: Αχάτης, Σμαράγδι
Το τυχερό σου μέταλλο: Χαλκός
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Πατσουλί, Κάρδαμο, Ιλάνγκ-Ιλάνγκ.

ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Αυθόρμητε, εκφραστικέ και επικοινωνιακέ Δίδυμε, λατρεύεις την ανανέωση αλλά και την αλλαγή των εποχών, γιατί σου μεταδίδει κέφι και ενθουσιασμού. Την φετινή άνοιξη εκτός από πολύ καλή διάθεση θα έχεις και απίστευτη τύχη ...πώς θα το καταφέρεις αυτό; Μα φυσικά ακολουθώντας τις συμβουλές μας! Διάβασε ποιο λουλούδι, φυτό, χρώμα, πετράδι, μέταλλο και άρωμα θα σου μεταδώσει τύχη και μην διστάσεις να εφαρμόσεις τις προτάσεις μας, στην καθημερινότητά σου!

Το τυχερά σου λουλούδια: Κρίνοι, Ορχιδέα, Αγριολούλουδα
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Αζαλέα, Μυρτιά
Το τυχερό σου χρώμα: Βιολετί
Οι τυχερές σου πέτρες: Χαλαζίτης, Ακουαμαρίν
Το τυχερό σου μέταλλο: Υδράργυρος
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Λεβάντα και Μέντα

Google

 <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-0120005463518172"      crossor...