Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Σπιτική κρέμα κυτταρίτιδας!!!!!


Πολλοί ειδικοί συμφωνούν ότι μια κρέμα που καταπολεμά την κυτταρίτιδα πρέπει οπωσδήποτε να περιέχει καφεΐνη.  Η καφεΐνη είναι ένα εξαιρετικό ερέθισμα για το δέρμα, και όταν χρησιμοποιείται σε μια κρέμα ή σε ένα απολεπιστικό, μπορεί να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και να ενεργοποιήσει τα κύτταρα του δέρματος. Με την συνεχή χρήση μιας σπιτικής κρέμας ενάντια στην κυτταρίτιδα θα πετύχετε μεγάλη απαλότητα στην επιδερμίδα, και φυσικά θα μειώσετε δραστικά την κυτταρίτιδα. Μάθετε πώς να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κρέμα  ενάντια στην κυτταρίτιδα. 


Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια λοσιόν με βιταμίνη Ε και Aloe Vera και αυτό για την αναζωογόνηση της επιφάνειας του δέρματος. Επίσης θα χρειαστείτε ανθόνερο αμαμελίδα (ένα άλλο προϊόν το οποίο ενθαρρύνει την κυκλοφορία, και βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας), κρύο καφέ (για την καφεΐνη) και αντηλιακό. Θα χρειαστεί να συνδυάσετε όλα τα συστατικά σε ένα άδειο μπουκάλι από λοσιόν είτε σε ένα δοχείο με ψεκαστήρι.

Στο άδειο δοχείο προσθέστε το ένα τρίτο λοσιόν με βιταμίνη Ε και Aloe Vera, και το άλλο ένα τρίτο με το αντηλιακό. Έπειτα φτιάξτε ένα καφεδάκι νες με τρεις κουταλιές της σούπας καφέ. Αφήστε τον καφέ να κρυώσει και στη συνέχεια συμπληρώστε το υπόλοιπο ένα τρίτο του δοχείου με τον καφέ έως να γεμίσει τελείως το δοχείο. Ανακινήστε καλά έτσι ώστε το μείγμα να αναμειχθεί καλά. Η σπιτική κρέμα για την κυτταρίτιδα θα πρέπει να έχει υποχωρήσει λίγο (κατεβαίνει η στάθμη μετά το ανακάτεμα) αφήνοντάς χώρο για να προσθέσετε το ανθόνερο της αμαμελίδας.  Γεμίστε πάλι έως στην κορυφή και ανακινήστε καλά.

Συγχαρητήρια!!! Έχετε φτιάξει τη δική σας σπιτική κρέμα κυτταρίτιδας. Η κρέμα αυτή περιέχει όλα τα συστατικά που χρειάζεστε για ένα λείο, λαμπερό, και απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα δέρμα. Πρόκειται για μια εντελώς φυσική κρέμα χωρίς συντηρητικά και σταθεροποιητές.  Εάν η κρέμα που φτιάξατε είναι πολύ λεπτή, τότε απλά προσθέστε λίγη περισσότερη αντηλιακή κρέμα. 

Χρήση:
Εφαρμόζετε την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας δύο φορές την ημέρα μία το πρωί και μία το βράδυ και με τον καιρό θα δείτε αποτελέσματα. Κάνετε μασάζ στην περιοχή έως ότου απορροφηθεί καλά. 


Πηγή: http://www.dynamikhgynaika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google

 <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-0120005463518172"      crossor...